Beyşehir'de bitki koruma ürünleri bayisi işyerleri denetlendi

Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren bitki koruma ürünleri bayisi işyerleri denetlendi.

Beyşehir Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 12:21:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News
Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren bitki koruma ürünleri bayisi işyerleri denetlendi.
Beyşehir Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, yürütülen denetim faaliyetlerine ilişkin bilgiler verildi.
 
Açıklamada, üreticilerin güvenilir bir şekilde bitki koruma ürünlerine ulaşabilmesi için yürüttükleri bayi kontrollerinin devam ettiği hatırlatılarak, şunlar kaydedildi:
 
"Beyşehir İlçe Müdürümüz Hüseyin Özver ve teknik personellerimiz tarafından bitki koruma ürünleri bayii denetimleri yapılmıştır.
 
Yapılan denetim ve kontrollerde, bayilerimizin fiziki şartlarının mevzuata uygunluğu, satışı yapılan bitki koruma ürünlerinin ruhsat kontrolleri ve son kullanım tarihleri kontrolü yapılmaktadır.
 
Bayilerde satışı yasak olan maddelerin denetimi, insan ve hayvan gıdalarının bulunup bulunmadığı, işyerindeki güvenlik tedbirlerinin uygunluğu kontrol edilmektedir.
 
Üreticilerimizin doğru ilaç ve doğru makine kullanımının sağlanması, tüketicilerimizin pestisit kalıntısı olmayan sağlıklı ürünlere ulaşabilmesi için tüm kontroller teknik personelimizce titizlikle yürütülmektedir."
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.