Beyşehir'de bayram mesaisi sürüyor

Beyşehir Belediyesi ekiplerinin kurban bayramı öncesi vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi için denetim ve temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü belirtildi.

Gündem Yayın: 15 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 15.06.2024 18:19:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir Belediyesi ekiplerinin kurban bayramı öncesi vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmesi için denetim ve temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğü belirtildi.

Beyşehir Belediye Başkanlığından yürütülen çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada,

Belediye zabıta ekiplerinin kurban bayramı dolayısıyla özellikle hayvan pazarı, marketler ve fırınlarda kapsamlı denetimler gerçekleştirdiği vurgulandı.

Açıklamada, “Ekiplerimiz hayvan pazarında hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını, marketlerdeki şekerlemelerin son kullanma tarihlerini ve fırınlarda üretilen ekmeklerin standartlara uygunluğunu titizlikle kontrol ediyor. Bu denetimlerin amacı, vatandaşlarımızın sağlıklı gıda tüketmelerini sağlamak ve bayram alışverişlerini güvenle yapmalarını temin etmektir”denildi.

Açıklamanın devamında ilgili diğer birimler tarafından yürütülen çalışmaları ilişkin şu ayrıntılara yer verildi:

“Belediyemiz Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ise bayram öncesi şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarını hızlandırmıştır.

Ekiplerimiz park ve bahçelerin yanı sıra şehrin genelinde kapsamlı bir temizlik kampanyası başlatarak, vatandaşlarımızın bayramı daha temiz ve düzenli bir ortamda geçirmelerini hedeflemektedir.

Çalışmalar kapsamında, park ve bahçelerimizdeki çöp kutuları boşaltılırken, yeşil alanlarda ise bakım çalışmalarına devam edilip yürüyüş yollarımız da temizlenerek bayrama hazır hala getirilmektedir.”

Belediye Başkanı Adil Bayındır da, açıklamasında, Beyşehirli hemşerilerinin kurban bayramını en güzel şekilde geçirmeleri için ekiplerin sahada büyük bir özveriyle çalıştığını vurgulayarak, “Hem alışveriş sırasında sağlıklı ürünlere ulaşmalarını sağlamak hem de bayramı temiz ve düzenli bir şehirde karşılamaları için ekiplerimizle birlikte tüm gücümüzle sahadayız." ifadelerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.