Beyşehir Emniyet Müdürlüğünde Mehmet Salih Baysal dönemi

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan 2.Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Salih Baysal Beyşehir’deki mesaisine başladı.

Beyşehir Yayın: 25 Eylül 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 25.09.2024 09:58:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan 2.Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Salih Baysal Beyşehir’deki mesaisine başladı.

Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Baysal makamında “hayırlı olsun” ziyaretlerini kabul etmeye başladı.

BAYSAL, MEDYA ALEM EKİBİNİ MAKAMINDA  KABUL ETTİ

 İhlas Haber Ajansı (İHA) Beyşehir Temsilcisi ve Haber Önses Yazı İşleri Müdürü Ali Rıza Önses, Anadolu Ajansı Beyşehir Temsilcisi Abdulhamit Yaşar ve Bey FM Radyo A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Yağcıoğlu Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Baysal’ı makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletip yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

"BEYŞEHİR'DE GÖREV YAPIYOR OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM"

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Baysal  da Beyşehir gibi doğal güzellikleri ve birçok değeri ile ön plana çıkan Beyşehir’de görev yapıyor olmaktan onur duyduğunu belirtirken, basın mensupları ise Beyşehir’de faaliyet gösteren basın kuruluşları ve faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Emniyet Müdürü Baysal, basın mensuplarına ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.