Beyşehir derbisinde gol sağanağı

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta Beyşehir ilçesinin temsilcileri Tokarev Beyşehir Belediyespor ile konuk takım Retay Üzümlüspor arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf müsabakayı 8-0 kazanan Üzümlüspor oldu.

Spor Yayın: 20 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.11.2023 02:06:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta Beyşehir ilçesinin temsilcileri Tokarev Beyşehir Belediyespor ile konuk takım Retay Üzümlüspor arasında oynanan karşılaşmada gülen taraf müsabakayı 8-0 kazananÜzümlüspor oldu.

B Grubu’nda mücadele veren ve Beyşehir derbisi olarak nitelendirilen 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’ndaki karşılaşmada sahaya galibiyet için çıkan evsahibi ekip Beyşehir Belediyespor rakibi karşısında herkesi şaşırtan ummadığı farklı bir yenilgi aldı.

90 dakikalık mücadelede 3 futbolcusu birden kırmızı kart gören Beyşehir Belediyespor, ikinci yarının büyük bölümünde karşılaşmaya 8 kişi devam etmek durumunda kaldı.

Müsabakada Retay Üzümlüspor’un gollerini Ali Şanverdi, Tolunay Göroğlu, Ahmet Sarı (3), Kazım Filiz, Metehan Vurucu ile Berkay Tülek kaydetti.

Son üç haftada  peş peşe elde ettiği galibiyetlerin ardından Retay Üzümlüspor’un karşısına çıkan mavi-beyazlılar, rakibi karşısında şok bir mağlubiyet yaşarken puanı 9’da kaldı ve puan cetvelinde üçüncü sıradaki yerini korudu.

Beyşehir Belediyespor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan son iki müsabakada puan yüzü görmeyen Retay Üzümlüspor ise elde ettiği 3 puanın ardından puanını 6’ye yükselterek moral buldu ve puan cetvelinde bir basamak üst sıraya yükseldi.

B Grubu’nda oynanan bir başka karşılaşmada ise Beyşehir temsilcisi Huğluspor deplasmanda güçlü rakibi Kulu Belediyespor’la karşı karşıya geldi.

Puan cetvelinde ikinci sırada yer alan ve tüm müsabakalarını kazanan güçlü rakibine karşı sahada üstün bir oyun sergileyen sarı-siyahlılar, 1-1 devam karşılaşmanın son bölümlerinde kalelerinde gördükleri 2 gole mani olamayınca sahadan puansız ayrıldı.

Müsabaka 1-1 devam ederken, gelişen bir Huğluspor atağında sarı-siyahlıların bariz penaltısını vermeyen orta hakemin kararı ise tepki çekti ve maçın sonucuna etki eden en önemli kırılma anlarından birisi olarak dikkat çekti.

B Grubu’nda oynanan Akören Kültürspor ile Sarayönüspor maçı ise 1-1 sona erdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.