Beyşehir Belediyesi halk ekmeği 4 liradan satışa sunacak

Beyşehir Belediyesi, halk ekmek projesiyle vatandaşlara ekmeği 4 liradan satışa sunacak.

Gündem Yayın: 07 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.12.2023 21:54:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir Belediyesi, halk ekmek projesiyle vatandaşlara  ekmeği 4 liradan satışa sunacak.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, sözünü verdiği halk ekmek projesini hayata geçiriyor.

Projeye ilişkin olarak sosyal medyadan açıklamada bulunan Bayındır, özellikle kalabalık nüfusa sahip dar gelirli aileleri sevindirecek müjdeyi vererek, “Şehrimizdeki ekmek fiyatlarındaki artışlar sonrası hizmete sunmayı taahhüt ettiğimiz Halk Ekmek satışlarına 9 Aralık 2023 Cumartesi günü inşallah ilçe merkezinde tespitini yaptığımız 8 noktada başlıyoruz.”ifadelerine yer verdi.

Daha sonraki süreçte yürütecekleri çalışmalarla halk ekmeği dış mahallelerde yaşayan vatandaşlarla da buluşturacaklarını vurgulayan Başkan Bayındır, konuyla ilgili olarak şu ayrıntılara yer verdi:

“Halk ekmek üretimi noktasında belediyemize ait Avdancık Mahallemizde bulunan eski soğuk hava deposu olarak bilinen taşınmazımızda hazırlık çalışmaları başlatılmıştır.

İlçemizde üretim yapan ekmek fırınlarıyla gerekli görüşmelerimizi yaptık. Aldığımız karar neticesinde bu süreç tamamlanıncaya kadar anlaşma yaptığımız bir fırından temin ettiğimiz ekmekleri vatandaşımızın ucuza ekmek alma konusunda 4 liradan satışını sağlayacağız ve şimdilik süreci bu şekilde devam ettireceğiz.Şehrimize hayırlı olsun.

Ekmek Satış Noktası Kurulacak Alanlarımız şöyledir:

* Hal Girişi,

* Çarşı Camii Önü Park,

* Seyran Caddesi Ravza Camii Civarı,

* Esentepe-Beytepe Pazarı,

* Bahçelievler Mahallesi Mevlüt Karaoğlu Caddesi,

* Müftü Mahallesi Ali Muslu Caddesi Park,

* Halk Eğitim Merkezi Karşısı Park,

* TOKİ"

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.