BBP İlçe başkanıydı istifa etti, YRP’den meclis üyesi adayı gösterildi

Beyşehir ilçesinde 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için geriye sayım başlarken siyasi arenada sürpriz gelişmeler de yaşanıyor.

Siyaset Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 12:26:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için geriye sayım başlarken siyasi arenada sürpriz gelişmeler de yaşanıyor.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 31 Mart yerel seçimleri için partilere aday listelerini teslim etmek için verdiği süre 20 Şubat 2024 (dün) günü saat 17.00’de doldu.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Beyşehir İlçe Teşkilatı da sürenin dolmasına saatler kala  rakipleri olan diğer siyasi partiler gibi Beyşehir Belediye Meclis üyesi adayı olarak gösterdiği 24 ismi İlçe Seçim Kurulu’na verdi.

İsmi aday listesinde gösterilenler arasında en dikkat çekici olanı ise 2’inci sıradan aday gösterilen Murat Alaboğa oldu.

Uzun süredir Büyük Birlik Partisi (BBP) Beyşehir İlçe Başkanı olarak görev yaparken partisinden istifa ettiği öğrenilen iş insanı Murat Alaboğa Yeniden Refah Partisi saflarına katılarak bu partiden 2’inci sıra meclis üyesi adayı gösterildi.

Murat Alaboğa’nın da yer aldığı YRP Beyşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, İlçe Başkanı Ömer Ceylan ve diğer meclis üyesi adaylarıyla birlikte toplu olarak çektirilen aynı karede yer alınan fotoğraf ise ilçe teşkilatı tarafından sosyal medyada paylaşılarak adaylar kamuoyuna tanıtıldı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.