Bayındır: "Var ol Doğanbey"

Beyşehir Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Adil Bayındır, dış mahallelere yönelik teşekkür ziyaretlerine başladı.

Beyşehir Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 02:00:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News
Beyşehir Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Adil Bayındır, dış mahallelere yönelik teşekkür ziyaretlerine başladı.
 
Bayındır, bu kapsamda ilk ziyaretini 31 Mart'ta yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde kendisine ve partisine en büyük desteği veren yerleşim merkezleri arasında yer alan Doğanbey Mahallesi'ne gerçekleştirdi.
 
Başkan Bayındır, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı  Kahraman Şanal, MHP İlçe Başkanı İsmail Soydan ve Cumhur İttifakından belediye meclis üyeliğini kazanan isimlerle birlikte ziyaret ettiği Doğanbey'de mahalle sakinleri tarafından büyük bir coşku ve sevgi gösterileri ile karşılandı.
 
Bayındır,  buluştuğu hemşerilerine seçimde verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederken, birlik ve beraberlik mesajı da  vererek, "Biz biriz, birlikteyiz evelallah. Var ol Doğanbey" ifadelerine yer verdi.
 
 
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.