Bayındır: Tarih dersi veremem ama gece yarısına kadar asfalt dökerim

Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Adil Bayındır, “Tarih dersi veremem ama gece yarısına kadar asfalt döker, yol yaparım”diye konuştu.

Siyaset Yayın: 15 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 15.03.2024 15:34:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayı Adil Bayındır, “Tarih dersi veremem ama gece yarısına kadar asfalt döker, yol yaparım”diye konuştu.

Bayındır, ilçe merkezinde bulunan kahvehane, kafe ve kıraathanelerde vakit geçiren vatandaşlarla buluştu, sohbet etti.

Partisinin SKM çalışmaları kapsamında Beyşehir ilçe merkezinin yanı sıra dış mahallelerde de saha çalışmalarını sürdüren Başkan Bayındır, Avdancık Mahallesi ziyaretindeki bir kahvehane toplantısında yaptığı konuşmada vatandaşlardan 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakına ve kendisine  bir kez daha destek talebinde bulunarak oy vermelerini istedi.

“REİS OLAYIM DİYEN MACERAPERESTLERE İZİN VERMEYİN”

“Reis olayım diyen maceraperestlere izin vermeyin” sözleriyle vatandaşlara seslenen Bayındır, “Vermeyin, çünkü ben tarih dersi veremem. İyi tarih bilirim ama tarih dersi veremem. Ama adam gibi sabahın 5’inden gece yarısına kadar asfalt dökerim, yol yaparım.”diye konuştu.

Bayındır, sohbet toplantısında bugüne yaptıkları çalışmalardan söz ederken, göreve yeniden gelmesi halinde hayata geçirecekleri projeleri de anlattı.

Bayındır’a saha çalışmasında AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal, Cumhur ittifakının belediye meclis üyeleri ile partililer de eşlik etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.