Bayındır: "Görev süremizde hep birlikte samimiyetle çalıştık"

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, meclis toplantısında, "Görev süremizde hep birlikte samimiyetle çalıştık, ayrımız gayrımız olmadı."diye konuştu.

Gündem Yayın: 06 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.12.2023 12:39:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, meclis toplantısında, "Görev süremizde hep birlikte samimiyetle çalıştık, ayrımız gayrımız olmadı."diye konuştu.
 
Beyşehir Belediyesi'nin Aralık ayı olağan toplantısına başkanlık eden Bayındır, meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında, görev süresi içerisinde yapılan hizmet ile hayata geçirilen projelere ve kurum bünyesine kazandırılan işletmelere değindi.
 
"Fazladan ne yapıldıysa hepimizin, eksik varsa benimdir" sözünü hatırlatan Bayındır, şöyle konuştu:
 
"OLMAZ GİBİ GÖRÜLEN DOĞALGAZ SORUNU ÇÖZÜLDÜ"
 
"Amacımız şehrimizi beklenen, istenen hedeflere götürmektir.
 
Şehrimizin altyapıları yapıldı. Olmaz gibi görünen doğalgaz konusu çözüldü.
 
Beyşehir Belediyesi bugüne kadar şantiyeleriyle, makina ekipmanlarıyla, kendi kurduğumuz asfalt ve petrol işletmeleriyle kendine yeten bir belediye haline geldi.”
 
Konuşmaların ardından toplantıda 11 gündem maddesi görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.
 
 
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.