Bayındır: “Beyşehir’imizin beklediği tüm projeler sırasıyla gerçekleşecek”

Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’la bir araya gelen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “Beyşehir’imizin beklediği tüm projeler sırasıyla gerçekleşecek.”ifadelerine yer verdi.

Siyaset Yayın: 21 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2024 12:54:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ankara’da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’la bir araya gelen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “Beyşehir’imizin beklediği tüm projeler sırasıyla gerçekleşecek.”ifadelerine yer verdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve beraberindeki ilçe belediye başkanları başkentte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığını ziyaret etti.

Bakan Murat Kurum’un bakanlıkta ağırladığı ve Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın da yer aldığı ziyarette Konya’da yapımı devam eden proje ve yatırımlar ele alındı.

Göreve geldikten sonra mesaisinin büyük bölümünü deprem bölgesinde geçiren Bakan Kurum, bakanlıkta kabul ettiği Konya heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BEYŞEHİR’İN PROJELERİ DE ELE ALINDI

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’nın başkanlık ettiği ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yapılan toplantıdaki görüşmede Beyşehir’de gerçekleşmekte olan ve gerçekleşecek projelerle alakalı da istişarelerde bulunduklarını vurgulayarak, “Beyşehir’imizin beklediği tüm projeler sırasıyla gerçekleşecek inşallah.  Sabahın seheri AK Parti İlçe Başkanımız Kahraman Şanal ile başlayan Ankara yolculuğumuzdan mutlu ve huzurlu bir şekilde dönüyoruz.

Değerli Bakanımıza hem Konya’mıza, hemde Beyşehir’imize göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakalarından ötürü çok teşekkür ediyorum.”şeklinde cümlelere yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.