Başkan Sefer, genç çifte verdiği sözü yerine getirdi

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer, yerel seçimden önce bir çifte verdiği nikahlarını kıyma sözünü yerine getirdi.

Hüyük Yayın: 17 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.04.2024 22:57:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer, yerel seçimden önce bir çifte verdiği nikahlarını kıyma sözünü yerine getirdi.

İlçeye bağlı Çamlıca Mahallesi'nde ikamet eden Hasan Kütük ve Yasemin Yıldız çiftinin nikah töreni için, 31 Mart seçim çalışmaları sırasında seçimlerden sonra çifte yardımcı olma sözünü veren Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer, seçim sonrası nikah memuru cübbesi giyerek genç çiftin nikahını kıydı.

Hüyük Belediyesi nikah salonunda gerçekleştirilen törende Belediye Başkanı Sefer, nikah şahitlerinin imzalarının ardından çifte ömür boyu mutluluk dileğinde bulunarak evlilik cüzdanını verdi.

Kıyılan nikah sonrasında konuşan Başkan Sefer, "Gençlerimizin bu mutlu gününde nikahlarını bizzat benim kıymam yönündeki taleplerinden mutlu oldum. Mutluluklarına şahitlik yaptığım bu kardeşlerime ömür boyu saadetler diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Nikah töreni, Başkan Sefer'in görevi devraldıktan sonra Hüyük Belediye Başkanı sıfatıyla kıydığı ilk nikah olarak da kayıtlardaki yerini aldı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.