Başkan Bayındır: “Üzümlü, Huğlu, Beyşehir ayrı gayrı değil”

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “Üzümlü, Huğlu, Beyşehir ayrı gayrı değil. Bunun bilinciyle top oynayacağız, bunun bilinciyle spor yapacağız”dedi.

Spor Yayın: 11 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 11.10.2023 13:27:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “Üzümlü, Huğlu, Beyşehir ayrı gayrı değil. Bunun bilinciyle top oynayacağız, bunun bilinciyle spor yapacağız”dedi.

Bu sezon Tokarev Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı’nın ana sponsoru olan iş insanı Süleyman Alaboğa’nın bir restoranda verdiği kaynaşma yemeği programına katılan Belediye Başkanı Adil Bayındır, Süper Grup’ta aynı grupta mücadele edecek Beyşehir’in temsilcileri olan futbol takımlarına başarılar diledi.

Konuşmasında, Beyşehir, Huğlu ve Üzümlüspor futbol takımlarının yönetici, teknik kadro, futbolcular ile taraftarlarına yeni sezon öncesinde birlik ve beraberliğe dair önemli mesajlar veren ve müsabakaların centilmence geçmesi dileğinde bulunan Bayındır, “Sezon başlıyor, önümüzdeki günlerde bu gemiyi birlikte yürüteceğiz. Üç ayrı takımız  ama bir ve beraberiz.  Biz etle tırnağız, ‘birimiz hepimiz için,  hepimiz birimiz için’ diyen felsefenin adamlarıyız.El birlik olacağız, beraber olacağız.  Spor bir centilmenlik… Kardeşi kardeşe küfür ettirmeyeceğiz, kardeşi kardeşe kasti davranışlardan uzak tutacağız. Kol kola, omuz omuza;  maç öncesi, maç sonrası  birlikte yemek yiyebilerek,  ama başaranı tebrik ederek, kazananı tebrik ederek, düşeni yerden kaldırarak birlikte olmanın gereğini yerine  getireceğiz. Bizim ayrımız, gayrımız yok.”diye konuştu.

Beyşehir’i temsil eden her üç takımın da ligde kıyasıya mücadele ederek başarı için elinden gelenin en iyisini yapmanın gayretini göstereceğini belirten Bayındır, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Elbette spor ahlakında;  biz üç takım kıyasıya mücadele edecek, hocalarımız, futbolcularımız elinden gelenin en iyisini yapacak. Ancak maç 90 dakika,  atan kazanıyor, atmazsan kazanamıyorsun. Anlatmak istediğim; maçın sonucundan ziyade  bizim üç takımımızın arasındaki bağı güçlendirmek hepimizin elinde. Bizim taraftar gruplarımız var, Üzümlü’nün,  Huğlu’nun, Beyşehir’in.  Yani taraftar gruplarımızla  kol kola, yan yana, yanak yanağa yürüyeceğiz. Bu şehir bizim, bu bölge bizim.

“KİM İLERİ GİDİYORSA ONUNLA GURUR DUYACAĞIZ”

 İçimizden kim ileriye gidiyorsa, onunla gurur duyacağız.Kimin durumu iyiyse onunla gurur duyacağız. şunu demiyoruz biz; ‘sporda üç takım arasında anlaşsın, maçları da ona göre tayin etsin’ demeyeceğiz elbette. Mücadele edeceksiniz, elbette sahada oynayacaksınız, sahanın içinde birbirinizle dediğim gibi koluna girip kaldırmayı bileceksiniz. Hocalarımızın da zaten nasihati size bu olacak. Futbolcularımız, yöneticilerimiz başkanlarımız, sponsorlarımız el ele… Ben de sizin emrinize amade,  gece demeden, gündüz demeden  sizin aldığınız sonuçlardan sonra, fikstür bittikten sonra kim içimizden çıkmış da birinci olmuşsa  göğsümüzü ‘kendim olmuş’ diye  kabartmayı bileceğiz. Çünkü Üzümlü, Huğlu, Beyşehir ayrı gayrı değil, bunun bilinciyle top oynayacağız, bunun bilinciyle spor yapacağız. Ama bu üç güç bir gün 3.ligde, bal liginde kim oynuyorsa aşağıdaki de onun arkasına takılarak gidecek. Bu böyledir, spor her zaman eğitim de aynı zamanda. Bazı iddialı projeleri yapmak  da her zaman öndekinin gidişine bağlıdır, üniversiteye gidenler, bu topraktan yetişenler bir büyüğümüz gitmişse  Ali Şafak’tır benim için idol, ben Ali Şafak okuduğu için okuyanlardanım. O nedenle, Huğlu’nun, Üzümlü’nün başarısı Beyşehir’in başarısı. Topladığınız zaman sağa baksak da biziz, sola baksak da biziz. Öne, arkaya baksak da biziz. Biz iyi bir bölgenin çocuklarıyız. Sporcularımıza kazasız belasız geçecek bir sezon ve başarılar diliyorum.”

Yemeğe, Tokarev Beyşehir Belediyespor, Huğluspor ve Retay Üzümlüspor futbol takımlarının yöneticileri, sponsor olan isimler, antrenörleri, futbolcuları ve taraftar gruplarının temsilcileri katıldı.

Ek Fotoğraflar
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.