Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, Beyşehir’de sanayicilerle buluştu

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, ziyaret ettiği Beyşehir ilçesinde sanayici iş adamları ile bir araya geldi.

Teknoloji Yayın: 08 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2024 11:37:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, ziyaret ettiği Beyşehir ilçesinde sanayici iş adamları ile bir araya geldi.

Bir dizi çalışma ve incelemelerde bulunmak üzere Beyşehir’e gelen Bakan Yardımcısı İnan, Beyşehir Organize Sanayi Bölgesi ile Huğlu ve Üzümlü mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.

Beyşehir OSB’de faaliyet gösteren Derya Silah, Özerbaş Makine, Sancak Plastik, Arık Tekstil Konfeksiyon ile Huğlu Mahallesi’nde bulunan Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, Kooperatifin Tekstil Şubesi, Akdaş Silah, Büyük Huğlu Av Malzemeleri Sanayi, Huğlu Savunma Sanayi’nin ardından Selçuk Üniversitesi Huğlu Meslek Yüksekokulu ve Huğlu Savunma Sanayi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Bakan Yadımcısı İnan, Üzümlü mahallesinde de Kral Av Sanayi, Turan İnşaat Av Malzemeleri’nde sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akbıyık, Bakan Yardımcısı İnan ve beraberindeki heyete bölgede faaliyet gösteren fabrikalar, gerçekleştirilen üretim konuları ile ülke sanayisine ve istihdamına olan katkıları hakkında bilgiler aktardı.

İnan’a Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Erkan Akgöz tarafından yüksekokul ziyaretinde eğitim kurumunun eğitim olanakları, projeleri ve faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Bu önemli ziyaret ile üniversite-sanayi iş birliğinin önemine vurgu yapıldı, geleceğe yönelik hedefler dile getirildi.  

Bakan Yardımcısı İnan’a ziyaretlerinde Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı, Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vehbi Konaralı,  MEVKA Genel Sekreteri İhsan Bostancı, MEVKA uzmanı Fatih Yalçın,KOP Konya Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Murat Karakoyunlu eşlik etti.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.