Bak şu öfkeli müşterinin yaptığına, gözaltına alındı

Beyşehir ilçesinde, bir alkollü mekan müşterisi yaşanan tartışma sonrası gece yarısı çalıştığı kuruma ait iş makinesiyle restoran ve müştemilatı ile büfeyi yıkıp zarar verdiği gerekçesiyle şikayet üzerine jandarma tarafından gözaltına alındı.

Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 14:41:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde, bir alkollü mekan müşterisi yaşanan tartışma sonrası gece yarısı çalıştığı kuruma ait iş makinesiyle restoran ve müştemilatı ile büfeyi kepçeyle yıkıp zarar verdiği gerekçesiyle  şikayet üzerine jandarma tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay, gece yarısı Beyşehir-Antalya kara yolunun 6.kilometresinde bulunan bir alkollü mekanda meydana geldi.

İddiaya göre, restorana müşteri olarak giden bir kurumda  iş makinesi operatörü olarak çalıştığı öğrenilen İ.K., ile masalar arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı.

Öfkelenen İ.K., gece yarısı işyerinin kapanmasının ardından iddiaya göre, çalıştığı kuruma ait iş makinesini kullanarak adrese geldi.

İş makinesiyle tesise giren ve yapılara kepçesini vurmaya başlayan İ.K., tesisin ana bina ve müştemilatındaki restoran olarak kullanılan salonu yerle bir ederek yıktı.

 Öfkesine hakim olamayan İ.K., ardından bahçedeki çardak ve işyeri önünde bulunan bir büfeyi de iş makinesiyle yerinden sökerek zarar verdi.

Restoranın ana binasında yatanlar gece yarısı yaşanan olayın ardından korkuyla dışarı çıkıp kaçarken ihbar üzerine adrese jandarma ekipleri geldi.

Şikayet üzerine iş makinesi operatörü İ.K. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri  gün aydınlandığında işyeri sahipleri ve çalışanlarla restoran ve büfede zarar tespit çalışmaları yaparken, tesisin işletme şefi  Suat Günay gazetecilere, yaşanan olayın işyerine müşteri olarak gelen ve alkol alan bir müşterileri tarafından yapıldığını belirterek, “Burada içti içti, ondan sonra çalıştığı kurumun kepçesini almış, burayı yıkmış gecenin 2’sinde 3’ünde.”diye konuştu.

Günay, olayın yaşandığı anlarda işyerinin kapalı olduğunu ve ana binada yatılı kalanlar olduğunu belirterek, “Herkes sesi duyunca can havliyle kaçmış. Çok şükür ölü, yaralı yok. Alkollü şahıs, iki masa arasında tartışma oldu o kadar. Herkes gittikten sonra gelmiş yıkmış, sadece yaşanan ağız tartışması var. Sonra koydu gitti, bir şey yoktu. Buraları 5 dakikada yıktı, iş makinesiyle, ondan sonra da tekrar geldiği gibi gidiyor. Kendisinden şikayetçi olduk, yakalandı şahıs. Yıkıma uğrayan burada salon var, restoranın lavabosu yazlık çardak ve işyeri önündeki bir büfe var.”ifadelerine yer verdi.

Ek Fotoğraflar
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.