Aydıner Tarım firması dualarla hizmete açıldı

Beyşehir ilçesinde tarım sektörü yeni bir işyerine daha kavuştu.

Ekonomi Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 11:53:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Müftü Mahallesi, Adil Bayındır Caddesi, Vali Kemal Katıtaş Lisesi karşısında faaliyete başlayan zirai ilaç, tohum ve gübre gibi tarımsal ürünlerin satışının yapılacağı Aydıner Tarım firmasına ait işyeri dualarla hizmete açıldı.

İşyerinin açılışına katılan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, her işin ehline verilmesi gerektiği sözünü hatırlatarak, açılışını yaptıkları işyerinin bölgede hayırlara vesile olmasını dileyip sahiplerine bol kazançlar temennisinde bulundu.

Bayındır, “Ziraat mühendisi kardeşimiz Faruk Aydın ile ortağı İsmail Ersözlü, yıllarca Ziraat Odası’nda Beyşehir çiftçisine hizmet eden işin ehli isimlerdi. Şimdi de bu yeni kulvarda yine bölgemiz çiftçisine hizmet etmeye devam edecekler.İlçemize böyle bir işletmeyi kazandırdıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi.

Aydıner Tarım firmasının kurucularından Faruk Aydın ise, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti.

İşyerinin açılışı kurban kesilmesinin ardından yapılan dua sonrasında kurdela kesilerek gerçekleştirildi.

Açılışa, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ilçe belediye başkan adayları, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.