Aşılama ve sağlık taramasında yoğun mesai

Konya’nın küçükbaş hayvan varlığında önemli merkezlerinden Beyşehir ilçesinde aşılama, sağlık taraması ve kimliklendirme çalışmaları devam ediyor.

Beyşehir Yayın: 30 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 30.03.2024 06:03:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Konya’nın küçükbaş hayvan varlığında önemli merkezlerinden Beyşehir ilçesinde aşılama, sağlık taraması ve kimliklendirme çalışmaları devam ediyor.

Beyşehir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından küçükbaş hayvancılık işletmelerinde gerçekleştirilen söz konusu çalışmaların hız kazandığı belirtildi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan hayvan hastalıkları ile mücadele programı kapsamında aşılama faaliyetlerinin kurumda görev yapan ilgili veteriner hekimler tarafından hızlı ve etkin bir şekilde yürütüldüğü vurgulanarak, “Çalışmalar esnasında üreticilerimizin sorunları dinlenmekte ve veteriner hekimlerimizce teknik destek sağlanmaktadır. Hayvancılık İşletmelerimizde besicilerimiz karşılaştığı herhangi bir problemle ilgili olarak müdürlüğümüze başvurup teknik bilgi ve destek alabilirler.”ifadelerine yer verildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.