Altıncı kez muhtarlığa seçilerek kırılması zor bir rekora imza attı

Beyşehir ilçesinde bir mahalle muhtarı 6’ıncı kez muhtarlığa seçilerek kırılması zor bir rekora imza attı.

Beyşehir Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 14:33:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beyşehir ilçesinde bir mahalle muhtarı hiç ara vermeden 6’ıncı kez muhtarlığa seçilerek mahallesinde kırılması zor bir rekora imza attı.

Göçü Mahallesi’nde 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde yeniden aday olan muhtar Aytekin Döşemeci yerleşimde 6’ıncı kez ipi göğüsleyen isim oldu.

297 seçmenin oy kullandığı Göçü Mahallesi’nde muhtar adayı Aytekin Döşemeci’ye sandıktan 133 oy çıktı.

En yakın rakibine 24 oy fark adan Döşemeci mahallede 6’ıncı kez muhtar seçilmenin sevincini yaşadı.

Döşemeci, yaptığı açıklamada, 1999 yılından bu yana muhtarlık görevini yürüttüğünü vurgulayarak, yeni dönemde de bu görevini mahalle sakinlerinin desteğiyle devam ettireceğini belirtti.

Döşemeci, "Seçmenlerimize bize tekrar güvendikleri için teşekkür ediyorum. Görev süremiz boyunca Göçü Mahallesi'ne en iyi hizmeti sunmaya çalıştık. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğim. Verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız."ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (1)
02.04.2024 16:43
Adam kazanmış da kazanmış
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.