Adaylık yarışı veren isimler, vatandaşlara teşekkür etti

Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayının mevcut Belediye Başkanı Adil Bayındır olarak açıklanmasının ardından gözler Beyşehir’de adaylık yarışı veren diğer aday adayı olan isimlere çevrildi.

Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 13:01:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Cumhur İttifakı’nın Beyşehir Belediye Başkan adayının mevcut Belediye Başkanı Adil Bayındır olarak açıklanmasının ardından gözler Beyşehir’de adaylık yarışı veren diğer aday adayı olan isimlere çevrildi.

AK Parti eski ilçe başkanı Recep Elkin, tarihçi akademisyen Prof.Dr.Hüseyin Muşmal, eski ilçe başkan yardımcısı Mustafa Balıklı ile eski yönetim kurulu üyelerinden iş insanı Ali Çankaya mevcut belediye başkanı Adil Bayındır ile birlikte yaşanan süreçte aday olabilmek için kıyasıya geçen bir mücadele verdi.

Yarışta ipi göğüsleyen isim Adil Bayındır olurken, adaylık yarışı veren isimlerden Prof.Dr.Hüseyin Muşmal ise Konya’da bugün yapılacak resmi aday açıklanmasının da olacağı aday tanıtım toplantısı öncesi aday adaylığı başvurusundan dün çekildiğini kamuoyuna duyurdu.

Muşmal’ın istifa kararının ardından cümlelerinin içerisinde yer alan 31 Mart’a kadar sahada olmaya devam edeceğine yönelik vurgusu, belediye başkanlığı için bir başka siyasi partiden mücadeleye devam edeceği ihtimalini de güçlendirdi.

ADAY ADAYLARINDAN BEYŞEHİR HALKINA TEŞEKKÜR

Öte yandan, Beyşehir’de Cumhur İttifakının belediye başkan adayının belirlenmesinin ardından adaylık yarışı veren isimler de sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla kendilerine destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

Recep Elkin yaptığı teşekkür paylaşımında, “AK Parti Beyşehir Belediye Başkan adayı Sayın Adil Bayındır olarak belirlenmiş olup, kendisine, ilçemize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Aday adaylığı sürecimizde desteğini esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkürü bir borç bilirim.”ifadelerini kullandı.

Prof.Dr.Hüseyin Muşmal da istifa kararına ilişkin paylaşımında yer alan cümlelerinin arasında AK Parti’de aday gösterilen belediye başkanı Adil Bayındır’a başarı dileğinde bulunurken “Halkımızın bu süreçte bizlere gösterdiği yoğun ilgi ve teveccühleri için öncelikle her bir hemşehrimize ayrı ayrı teşekkür eder saygı ve muhabbetlerimi sunarım.”cümlelerini kullandı.

Adaylık yarışı veren isimlerden iş insanı Ali Çankaya da yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde kurulduğu günden beridir içerisinde bulunduğum davam, AK Partiden Beyşehir Belediye Başkan aday adayı oldum. Genel merkezimiz bu süreçte Belediye Başkanımız Sayın Adil Bayındır’ın adaylığını uygun görmüştür. Başkanımıza canı gönülden başarılar dilerim. Sn. Başkanımıza, Partimize ve İlçemize hayırlı olmasını temenni ederim. Gönül verdiğimiz Kutlu davamızın bir neferi olarak Belediye Başkanımız Sn. Adil Bayındır’ın yanında yer alarak 31 Mart akşamı inşallah Ak Partimizin zaferi ile Beyşehirimizi taçlandıracağız. Aday adaylığımız süresince desteklerini esirgemeyen çok değerli hemşehrilerimize ve bu süreçte karşılıklı saygıyı, centilmenliği elden bırakmayan tüm aday adayı arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.”

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.