5’i bir yerde! AK Parti Beyşehir, aday adaylarını tanıttı

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı, düzenlediği İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı tanıtım toplantısında başvuruda bulunan 5 ismi bir araya getirdi.

Siyaset Yayın: 23 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 23.11.2023 22:20:00
Editör - Ali Rıza Önses
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı, düzenlediği İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı tanıtım toplantısında başvuruda bulunan 5 ismi bir araya getirdi.

Beyşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusu yapan 5 isim, gerçekleştirilen tanıtım toplantısında ilk kez aynı karede yer aldı.

AK Parti’de 9 Kasım 2023 tarihinde başlayan ilçe belediye başkanlığı aday adaylığı süreci 22 Kasım’da sona erdi.

ADAY ADAYI TANITIM TOPLANTISI

Başvuruların son bulmasının ardından AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Kahraman Şanal başkanlığında, İl Başkan Yardımcısı Ali Deresoy, il yönetim kurulu üyesi ve bölge koordinatörü Muharrem Akkaya’nın da nezaret ettiği İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı tanıtım toplantısı düzenlendi.

TAM KADRO TOPLANTIDA 5 ADAY ADAYININ İSMİ AÇIKLANDI

İlçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanlığı mensupları, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanlarının da katıldığı toplantıda, 31 Mart 2024’te yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Beyşehir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı için AK Parti’den başvuru yapan 5 isim açıklandı.

İLK BAŞVURAN İSİM RECEP ELKİN, SON BAŞVURAN HÜSEYİN MUŞMAL

Bu isimlerin başvuru sırasına göre AK Parti eski ilçe başkanı Recep Elkin, iş insanı Mustafa Balıklı, Beyşehir Belediye Başkanı inşaat mühendisi Adil Bayındır, iş insanı Ali Çankaya ve akademisyen Prof.Dr. Hüseyin Muşmal olduğunun kamuoyu ile paylaşıldığı toplantıda, “Tüm aday adaylarımıza ilerleyen süreçte başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Belediye Başkanlığı aday adaylarının birer konuşma da yaptığı tanıtım toplantısının sonunda partililer ilk kez parti teşkilatında bir araya gelen 5 aday adayı isimle birlikte objektiflerin karşısına geçti.

 Partililer ve aday adayları birlikte objektiflere günün anısına poz verdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.